Enter the content which will be displayed in sticky bar

CNPS 2017 International Conference

Dates: 2017-07-19 - 2017-07-22 US/Pacific (4 years 4 months ago)

Where: Vancouver, Canada Venue: University of British Columbia at Vancouver


Schedule

Wednesday, July 19, 2017
Arrival: 8:30 AM - 9:00 AM
Welcome and State of the CNPS: 9:00 AM - 10:30 AM
9:00 AM (30 mins) David Scott De Hilster, Peter Marquardt: CNPS Welcome by President

Morning Break: 10:15 AM - 10:30 AM
Cosmology: 10:30 AM - 12:00 PM
10:30 AM (45 mins) Cameron Y. Rebigsol: The Highly Collimated Jet Streams of Quasars
11:15 AM (45 mins) Cameron Y. Rebigsol: The Solar System Resulted by Random Collision

Lunch: 12:00 PM - 1:30 PM
Cosmology: 1:30 PM - 3:00 PM
Cosmology: 3:00 PM - 5:00 PM
3:00 PM (45 mins) Cameron Y. Rebigsol: Sunspot Cycle, Gravity, and Magnetism

Afternoon Break: 3:00 PM - 3:15 PM
Dinner Break: 4:45 PM - 6:00 PM
Networking Meeting: 6:00 PM - 9:00 PM Everyone is invited back to the room to network with others at the conference.
Thursday, July 20, 2017
Arrival: 8:30 AM - 9:00 AM
Relativity: 9:00 AM - 10:45 AM
9:00 AM (45 mins) Musa D. Abdullahi: A Proposed Experiment to Disprove Special Relativity

Morning Break: 10:45 AM - 11:00 AM
Aether: 11:00 AM - 11:45 AM
11:00 AM (45 mins) Duncan W. Shaw: Aether Concept of Gravity

Lunch: 12:30 PM - 1:30 PM
Aether: 1:30 PM - 3:00 PM
1:30 PM (45 mins) Lori Anne Gardi: The Mandelbrot Set as a Quasi-Black Hole
2:15 PM (45 mins) Lori Anne Gardi: A Medium for the Propagation of Light Revisited

Afternoon Break: 3:00 PM - 3:15 PM
Aether: 3:15 PM - 5:00 PM
3:15 PM (45 mins) Raymond H. Gallucci: The 'Ponderable' Aether

Dinner Break: 5:00 PM - 7:00 PM
Social Evening: 8:00 PM - 11:00 PM
8:00 PM Duncan W. Shaw: Social Evening at Duncan Shaw Residence
Friday, July 21, 2017
Arrival: 8:30 AM - 9:00 AM
Models and Theory: 9:00 AM - 10:30 AM
9:00 AM (45 mins) Bruce Nappi: Space Lattice Theory
9:45 AM (45 mins) Raymond H. Gallucci: Another Role for Corpuscles in the Double-Slit Experiment?

Morning Break: 10:30 AM - 10:45 AM
Models: 11:00 AM - 12:00 PM
11:00 AM (23 mins) David Scott De Hilster: Comparing Models
11:23 AM (22 mins) David Scott De Hilster: Comparing Aether with the Particle Model
11:45 AM (45 mins) Bob de Hilster: The Candle, The Light Bulb, and The Radio

Lunch: 12:30 PM - 1:30 PM
Expansion Tectonics: 1:30 PM - 3:30 PM
1:30 PM (45 mins) Peter F. Erickson: The Square Root of Negative One
2:15 PM (45 mins) John B. Eichler: A New Mechanism for Matter Increase within the Earth

Afternoon Break: 3:30 PM - 3:45 PM
KEYNOTE PRESENTATION: 3:45 PM - 5:00 PM
3:45 PM (90 mins) James Maxlow: Expansion Tectonics

CNPS Award Banquet: 6:00 PM - 8:30 PM CNPS 2017 Awards Banquet and presentation of the lifetime achievement award to Dr. James Maxlow.
Saturday, July 22, 2017
Arrival: 8:30 AM - 9:00 AM
Aether: 9:00 AM - 10:30 AM
9:00 AM (45 mins) Bob de Hilster: The Ether

Morning Break: 10:30 AM - 10:45 AM
Special Guest Lecturer: 10:45 AM - 12:30 PM
10:45 AM (105 mins) Alexander Unzicker: On Simplicity

Lunch: 12:30 PM - 1:30 PM
Open Session: 1:30 PM - 5:00 PM The topic will be decided by the conference goers.