Enter the content which will be displayed in sticky bar


CNPS 2015 International Conference

Dates: 2015-08-05 - 2015-08-08 US/Eastern (6 years 4 months ago)

Where: Boca Raton, United States Venue: Florida Atlantic University Student Union


Schedule

Wednesday, August 5, 2015
Arrival: (Room: House Chambers) 8:30 AM - 9:00 AM Gathering before conference

Early Morning Session: (Room: House Chambers) 9:00 AM - 10:30 AM
9:00 AM (30 mins) David Scott De Hilster: Official Greeting and Opening of Conference

Morning Break: 10:30 AM - 10:45 AM
Inertia: (Room: House Chambers) 10:45 AM - 12:00 PM
10:45 AM (60 mins) Musa D. Abdullahi: An Explanation of Inertia outside Relativity

Lunch: 12:00 PM - 1:00 PM
Early Afternoon Session: (Room: House Chambers) 1:00 PM - 3:30 PM
2:00 PM (60 mins) Duncan W. Shaw: On the Cause or Causes of Inertia

Afternoon Break: 3:30 PM - 3:45 PM
Interactive Afternoon: (Room: House Chambers) 4:00 PM - 5:30 PM
Dinner Break: (Room: House Chambers) 5:30 PM - 7:00 PM
SciFlix Film Premeir: (Room: House Chambers) 7:00 PM - 9:30 PM
7:00 PM (60 mins) David Scott De Hilster: Screening of SciFlix 2015 Lecture Video Award
8:00 PM (60 mins) Barry John Setterfield: Panel discussion with SciFlix Winner Barry Setterfield
Thursday, August 6, 2015
Arrival: (Room: House Chambers) 8:30 AM - 9:00 AM Gathering before conference

Light and Structure: (Room: House Chambers) 9:00 AM - 10:30 AM
9:00 AM (45 mins) Richard O. Calkins: The Mediums for Light are Hiding in Plain Sight

Morning Break: 10:30 AM - 10:45 AM
Structure: (Room: House Chambers) 10:45 AM - 12:00 PM
Lunch: 11:45 AM - 1:00 PM
Light, Gravity, Mass: (Room: House Chambers) 1:00 PM - 3:30 PM
1:00 PM (120 mins) Bob de Hilster, David Scott De Hilster: Light, Gravity, and Mass: A Particle Theory

Afternoon Break: 3:30 PM - 3:45 PM
Interactive Afternoon: (Room: House Chambers) 4:00 PM - 5:30 PM
4:00 PM (60 mins) Duncan W. Shaw: On the Structure of Atoms
5:00 PM (30 mins) Vladimir B. Ginzburg: The Essence of the Universal Spacetime Theory (UST)

SciFlix Screen: Forks Over Knives: (Room: David de Hilster's Home) 7:00 PM - 10:00 PM
7:00 PM (180 mins) David Scott De Hilster:
Friday, August 7, 2015
Arrival: (Room: Majestic Palm Room A) 8:30 AM - 9:00 AM Gathering before conference

Early Morning Session: (Room: Majestic Palm Room A) 9:00 AM - 10:30 AM
9:45 AM (45 mins) Raymond H. Gallucci: Questioning the Cosmological Doppler Red-Shift

Morning Break: 10:30 AM - 10:45 AM
Late Morning Session: (Room: Majestic Palm Room A) 10:45 AM - 12:00 PM
10:45 AM (30 mins) Raymond H. Gallucci: Accelerating Clocks Run Faster and Slower
11:15 AM (30 mins) Raymond H. Gallucci: Re-Examining Velikovsky

Lunch: 12:00 PM - 1:00 PM
Interactive Afternoon 1: (Room: Majestic Palm Room A) 1:00 PM - 3:30 PM
1:00 PM (30 mins) Scott Wall: Making Waves
1:30 PM (30 mins) Andrew Bartlett: John Chappell Memorial Talk and Panel Discussion
2:00 PM (90 mins) Andrew Bartlett, David Scott De Hilster: Panel Disccusion on Science, Society and Consensus

Afternoon Break: 3:30 PM - 3:45 PM
Interactive Afternoon 2: (Room: Majestic Palm Room A) 4:00 PM - 5:30 PM
4:00 PM (90 mins) David Scott De Hilster, Andrew Bartlett: Marketing the CNPS

CNPS Awards Banquet: (Room: Majestic Palm Room A) 7:00 PM - 9:30 PM
7:00 PM (120 mins) David Scott De Hilster:
Saturday, August 8, 2015
Arrival: (Room: House Chambers) 8:30 AM - 9:00 AM
Morning Session: (Room: House Chambers) 9:00 AM - 12:00 PM
9:00 AM (90 mins) Bob de Hilster, David Scott De Hilster: Universe Hackathon 1.1

Lunch: 12:00 PM - 1:00 PM
Afternoon Session: (Room: House Chambers) 1:00 PM - 5:30 PM
1:00 PM (180 mins) Bob de Hilster, David Scott De Hilster: Universe Hackathon 1.1